SHARING IS CARING :)

UIA + Belajar + Bisnes = Lupa nak update ! =')

2393 Silent View[s]
Pabila Qis Berstory....
12/12/2012
Assalamualaikum ! Wacaa Cakk! :D:D
Uwah uwah uwah ! Lame sunggoh tak update makcik baqis ni.. ! Rase mcm dah tak tahu pulak macam mana nak mencoret-coret n merapu serta menyenget dalam blog ni ! hahaa XD .

Oke hari ni hari yg sangat chantik , sangat best , sangat cool lah nak bercherita , sbb mmg macam2 laa nak merapu ni , mana tak nya , dah 9BULAN woo tak online buku pink ku ini ! Ngee :D:D . Haa back too ayat td , kenapa hari ni hari yang sgt best ekk utk bercherita ! :D Haa tengoklah tarikh hari ni ! 12/12/12 !!! Hanya dtg sekali je tau chance mcm ni , sebabnya lepas ni ada lagi ke tarikh 13/13/13 ? 14/14/14 ? Dah tak ada dah.. So lets story morry ! ^,^

Haiyyaa macam mana ek nak start ? Hihi :D:D . Jap-jap pk ! pk ! pk ! Hahah.. 
Oke sebenarnya sekarang baqis dah ada kat UIA !!! Alhamdulillah ! (haa ape korang pk tuu , 'mesti dak tudung labuh ni') .. :) . Belum sampai masa lagi kot nak pakai lagi . ;) Kat sini baqis ambik kos allied health science means nanti boleh jadi cam doktor jugak ! cumanya kita opis hours! yippe ! sukasukasuka  <3

Sebelum tu baqis dah dapat UTP kos electrical engineering ! whoa....my dream tu ! sgt tak expect pon baqis dapat tau ! Tapi mungkin rezeki & mungkin ujian ! sama ada nak ke utp atau pon uia :):) . n now I got de' answer why I'm right here-uia :) . Thanks Allah n so to my parents n everyone that support & alert about my choice ! muahmuahmuah dlm hati kat korang ! :D . Sebab tulah kita tak sempat nak berstory kat sini, sbb bz sgt ! Yeke? Hehe.. Sampai lah sekarang , baqis tgh cuti utk 3 bulan ! tapi dah tinggal sebulan je lagi nak coti.. aloo.... Jadi nya baqis kenapa tak update lagi blog , kata dah cutikan ? Hehe . Sbbnya tgn ni sibok jugak dgn BISNES !!!............. ^,^

Haa nak tengok ape bisnes ape yg baqis buad ??? :):) ..
Jom lajulaju tengok kat sini --> www.facebook.com/queensites.glamourista
ataupon kat bawah ni baqis nak jugak selit sikit apa yang baqis bisneskan tuu sampai  busy sangat2 tuu kan .. Hahhaha suka betul perli diri sendiri ! XD

STARTER KIT + TUTORIAL!
*utk yang nak belajar buad keychain , brooch & hiasan yg comelcomel *
Sekakarang tgh harga promot RM29 utk 10 org! Harga sebenar RM37 tau.... :)
Kat bawah ni contohcontoh  keychain yg boleh buad dari starter kit ni..





Yang ni item tambahan utk sesiapa yg nak saja ! Hanya RM6 utk 5pcs kain polkadot cotton ni !
Saiz dia 33cm x 33cm ;) Stok sangat terhad.. Nak beli yang ni saja tanpa starter kit boleh :):)

Handmade Brooch ! PIN BUNGA SAKURA :):)

Handmade brooch ! PIN TANIA tak silap sbb byk sgt nama nak ingat . hihi

Alpha Lipid SD II !!! Haa sapa tak tahu produk ni kan ? Baqis jual hanya  RM170 tau !
Alpha lipid SD II + FREE SHAKER + FREE POSTAGE !!! :)
Kalau harga jualan luar RM180 tau , jimat RM10 ! :):)

Jubah @ Abaya @ Baju Kurung !
-Haa baqis ade jual jugak harga hanya dari RM60-RM140-

Antara blaus yg ada :):)


*Haa banyak kan yg aqish bisnes .. yeke ? Belom banyak kot..tapi tak tahu lah kenapa busy sgt baqis ni haa.. hehe.. Nak kata dah jadik suri , belum lagi rasanya ! :D . Kalau nak tengok lagi byk design n item2 nya , singgahsinggah kat situ situ sana sini -----> www.facebook.com/queensites.glamourista !

<3<3<3 Mekasih ! Sygg buku pink ! :D:D :):)
Asslamualaikum ! ^,^ Jumpa lagi !







 



Result SPM 2011 Sekolah Baqis adalah result TERBAIK dalam negeri pahang ?

2393 Silent View[s]
Pabila Qis Berstory....
20/03/2012

Assalamualaikum ya habiibi ya maulana ! hehe :))
Oke..oke..oke.. sila julingkan mata anda kat pensil tu..
*SPM CANDIDATE 2011* awuuu........ !
Tarikh keramat yang memang dinanti-nanti ditunggu-tunggu dan diagung-agungkan adalah esok ..! 21/03/20112012 
Aguguu.. rase macam baru 17 saat habis paper akhir spm tau tak ! Sekarang dah tinggal 17 jam 17 minit 17 saat lagi nak amik result ! Ayoyo..... !

Yang lagi seramnya , kemkawan Baqiss Cohmott sume daa dok siap mimpi-mimpi bagai lagi ... Tapi si baqis ni haa tak reti-reti nak mimpi.. aduss.. tapi tak pe, ade geng ! sebab cik kak nurul afifah pun tak mimpi pape. hemoh-hemoh.. jangan nanti belum jejak kaki kat dewan aku ngan pipahh daa guling-guling hindustanhe kat depan tmk !  Tak pasal-pasal masuk wad . Haha ! Lau masuk wat biasa je takpe . Takot pulak kene campak wad *kurang Sihat* . Hehe :) . Ayat pedas sikit wad sakit g*la . Ayoyoii....

Belum abis terkezutt pasal nak amik result esok.. tetibe tadi dapat berita tergempar dari my sista merangkap tempat aku jerit-jerit n personal assistant aku yang jugak bersekolah kat ex-skul aku iaitu *SMART-SMK Abdul Rahman Talib Kuantan* , yang mana skolah aku dapat capai kepetusan TERBAIK dalam negeri pahang !  Ya Allah ! Memang terkezut beruk mawas n bigfoot betul aku time tu .. Tapi betul ke ? Kalau betul, Alhamdulillah yang amat-amat sangat..! Tapi memang sangat-sangat susah nak percaya , sebabnya batch spm 2011 adalah batch yang tersangat-sangat NAKAL ! Hehe . Yang ni betul-betul , tak tippu tau . :) 

Yang lagi tak tahannya , ada lagi khabarnya yang si pemberita TV3, RTM , n TV9  nka datang sekali ! HAA?!!! Bia beto..? Memang terkanjat tahap sawan kot ! Sabau jela.. Oke bawak ngucap baqis, sabau , sabau . Hehe . Yang penting esok akan tibe ! :) So betul tak betul akan tau esok ye .. :)

Oke.. dok potpet ni .. dah tak sedar pulak lah ye dah kul 7 pun ! Maknenya tinggal lagi 17 jam je lagi! Amma pa , takotnye ....! Haha . *Tipu-tipu, belum rase lagi lah ! :P * 

Sekarang nak stop dah laa.. sebab, ade janji ngan membe yang ber'sms : 
 
Salam . Malam selasa, malam sebelum amik result , kite baca yassin serentak , pada pukul 8 malam di rumah masing-masing . Takpe lau tak serentak asalkan niat ikhlas terhadap Allah SWT . Sebarkan pada calon spm 2011 yang lain ye.. :) 
Piss..korang pun buat lah k ? Mane tau kebesaran Allah kan ? :)

Assalamualaikum semua.. :)
Gudluck ! n All de' best korang..  ;)

Piss..
Baqis xtau nak wat title ape kat atas tu.. 
so hentam karoma saja lah..
bukan action tau ! :)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...