SHARING IS CARING :)

Result SPM 2011 Sekolah Baqis adalah result TERBAIK dalam negeri pahang ?

2393 Silent View[s]
Pabila Qis Berstory....
20/03/2012

Assalamualaikum ya habiibi ya maulana ! hehe :))
Oke..oke..oke.. sila julingkan mata anda kat pensil tu..
*SPM CANDIDATE 2011* awuuu........ !
Tarikh keramat yang memang dinanti-nanti ditunggu-tunggu dan diagung-agungkan adalah esok ..! 21/03/20112012 
Aguguu.. rase macam baru 17 saat habis paper akhir spm tau tak ! Sekarang dah tinggal 17 jam 17 minit 17 saat lagi nak amik result ! Ayoyo..... !

Yang lagi seramnya , kemkawan Baqiss Cohmott sume daa dok siap mimpi-mimpi bagai lagi ... Tapi si baqis ni haa tak reti-reti nak mimpi.. aduss.. tapi tak pe, ade geng ! sebab cik kak nurul afifah pun tak mimpi pape. hemoh-hemoh.. jangan nanti belum jejak kaki kat dewan aku ngan pipahh daa guling-guling hindustanhe kat depan tmk !  Tak pasal-pasal masuk wad . Haha ! Lau masuk wat biasa je takpe . Takot pulak kene campak wad *kurang Sihat* . Hehe :) . Ayat pedas sikit wad sakit g*la . Ayoyoii....

Belum abis terkezutt pasal nak amik result esok.. tetibe tadi dapat berita tergempar dari my sista merangkap tempat aku jerit-jerit n personal assistant aku yang jugak bersekolah kat ex-skul aku iaitu *SMART-SMK Abdul Rahman Talib Kuantan* , yang mana skolah aku dapat capai kepetusan TERBAIK dalam negeri pahang !  Ya Allah ! Memang terkezut beruk mawas n bigfoot betul aku time tu .. Tapi betul ke ? Kalau betul, Alhamdulillah yang amat-amat sangat..! Tapi memang sangat-sangat susah nak percaya , sebabnya batch spm 2011 adalah batch yang tersangat-sangat NAKAL ! Hehe . Yang ni betul-betul , tak tippu tau . :) 

Yang lagi tak tahannya , ada lagi khabarnya yang si pemberita TV3, RTM , n TV9  nka datang sekali ! HAA?!!! Bia beto..? Memang terkanjat tahap sawan kot ! Sabau jela.. Oke bawak ngucap baqis, sabau , sabau . Hehe . Yang penting esok akan tibe ! :) So betul tak betul akan tau esok ye .. :)

Oke.. dok potpet ni .. dah tak sedar pulak lah ye dah kul 7 pun ! Maknenya tinggal lagi 17 jam je lagi! Amma pa , takotnye ....! Haha . *Tipu-tipu, belum rase lagi lah ! :P * 

Sekarang nak stop dah laa.. sebab, ade janji ngan membe yang ber'sms : 
 
Salam . Malam selasa, malam sebelum amik result , kite baca yassin serentak , pada pukul 8 malam di rumah masing-masing . Takpe lau tak serentak asalkan niat ikhlas terhadap Allah SWT . Sebarkan pada calon spm 2011 yang lain ye.. :) 
Piss..korang pun buat lah k ? Mane tau kebesaran Allah kan ? :)

Assalamualaikum semua.. :)
Gudluck ! n All de' best korang..  ;)

Piss..
Baqis xtau nak wat title ape kat atas tu.. 
so hentam karoma saja lah..
bukan action tau ! :)





4 00 Orang PotPet Kat Sini ツ:

farah.fauzi said...

wallaweyh..terbaek laa... esok qis msok tv..wuhuuu~~

good luck ea..cuak nieh..seram~~ hee

Qis❀NurellyQis said...

tulah pasai , walleweyh ..
Ehhe . Tak masuk keluar n loncat-loncat je . Ehhe :)

Gud luck jugak . Tulah pasai , lg seram n cuak dari naik helikopter kot ! Ngeehee XD

shark said...

owh
skolah SMART upanyer
org kuantan kew nie..

Ihsan Arifin said...

hentam karoma ! sumpah style ! HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...