SHARING IS CARING :)

SEGMEN : saya nak blogger card by fatimah Azzarah

2393 Silent View[s]
Gadis Kuntum Berstory....
13/3/2012
Assalamualaikum !
Elloo semmua ! :)

Wuuuu.. Sejukya lah ! Menusuk-nusuk sampai ke tulang sumsum bagai nak pecah urat-urat... Hujan sedari tadi tak berkesudahan *cewah* . Huh ! Lau dapat tidoqq ni memang mimpi sampai paris la a aku jawabnya... Almaklum lah hajat tak sampai-sampai lagi nak sampaii sana , roh den je dapat pergi, pon jadilah . Hekhek .. :)

Ahha ! Sedang si Balqis dok scroll-scroll blogg dia yang tengah melalak lagu hindustan , tetiba mata terjuling kat shoutbox . Alamak ! aku diTAG lagiii........ *Haihhh...sayang betol kat dia !* :)

Hmm Babaaab kangggg ! Hehee :)
Oooo.. Sesedap raase kuah asam lakse je ye..! Hehe . Takpe tu tande + bukti  + evidence yang Cik Balqis Disayangi dan diingati & dihargai ! *Ops ! Mengadalah kau balqis* haha .
Jom Mule segmen :)


Macam biase :)
Klik Banner to Join ! :)


Segmen Kali ni pasal Blogger Card ! Yehhhh... cun gittuu.. Hehe . Ape tu ek blogger card ? Haa korang tau tak? Alaaa yang kemek-kemek not bujur-bujur , bersegi-segi sikit :)  macam kad ATM tuh  ! Hehe . Ni haa meh den tempekkan contohnye . Tarraaaa.......


Sape penngemar fanetik ungu , silaa angkat kuku ! Hehe ;)
Comey ryte ? Sape suke jom join :)

Border : Pink lembut 
Doodle : *Kat bawah* Hehe Jangan Gelak tau ! :))
Nama : NurBalqis [ellyQis]
Umur : 18 Tahun
Alamat : Pahang, Malaysia



 Taggie ? Mangsa ? Hehe ..
****Dan Semua yang baca entry ni ! Hahaa :) *


=DONE=
Syukkron Jazzilan :)


3 00 Orang PotPet Kat Sini ツ:

najibah('; said...

hello , salam perkenalan :)
ha'ah , betul tuu . saya pun baru . hee :)

farah.fauzi said...

amboiiii... disayangi dan diingati & dihargai ea... perasannyeee.. hahaha :p

SunnyFunny said...

thnks the tagging .
syg awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...